Нови коли и източни бойни техники показват в шоу на димитровградския пазар
Нови коли и източни бойни техники показват в шоу на димитровградския пазар / DarikNews, архив

 

Нови автомобили, източни бойни изкуства и спортна мода ще бъдат демонстрирани на днес пред зала "Младост". Шоуто е част от годишната програма на „Общински пазари", която включва разнообразни тематични прояви, които се превърнаха в традиция.
Шоуто днес обаче, е първо по рода си и ориентирано предимно към младежката публика и мъжете, коментират от ръководството на димитровградския пазар. За втори път този месец показваме фирми, които работят на тържището. Първата ни проява през септември бе свързана с подготовката за училище и тогава заложихме на новите тенденции в модата за тинейджъри и талантливите деца от Димитровград, коментират от „Общински пазари". И днес публиката пред спортна зала „Младост" ще радват музикантите от Забавно-духовия оркестър с двете си солистки- Ванина Костова и Елеонора Сталева.

Поканени са хасковски фирми-дилъри на автомобили и клубове по източни бойни изкуства от Димитровград, които ще покажат зрелищни демонстрации. Фирми, които търгуват на Неделния пазар, ще представят спортна екипировка. Специално участие е предвидено и за футболистите от ФК "Димитровград - 1947", които днес ще бъдат манекени, издават в аванс организаторите.