Красотата на зимните празници и спортни облекла показаха 16 фирми
Красотата на зимните празници и спортни облекла показаха 16 фирми / DarikNews

Близо 2 часа продължи мажоретното шоу на балетна школа "Галаксико" и модното ревю "Красотата на зимните празници" днес на обяд пред спортната зала в Димитровград. Представянето бе втора част от коледно-новогодишната фиеста, която "Общински пазари" организира всяка неделя от началото до края на декември. В първата на пазара гостува тв кулинарят Иван Звездев, който сготви и раздаде близо 500 порции курбан със сьомга ден преди Никулден. Днес акцент в програмата бе денят на Св. Спиридон- празник на занаятите и занаятчиите. Пъстрата фиеста стартира със специално подготвен танц с коледни мотиви, подготвен от хореографа на мажоретките Тихомир Митев.

"Красотата на зимните празници" и спортни облекла показаха 16 фирми
netinfo

16 от заявилите участие 20 фирми от Хасково, Димитровград, Асеновград, Чирпан и др. се представиха в модното ревю "Красотата на зимните празници". Те са производители на спортни облекла, както и на елегантни и делови мъжки и дамски дрехи и имат своите представителства на димитровградския пазар. В три тура актуалните им тенденции  показаха пред спортна зала "Младост" красивите манекени и манекенки от модна агенция FH1 с представител Георги Георгиев.

"Красотата на зимните празници" и спортни облекла показаха 16 фирми
netinfo

За търговци, посетители, гости на Димитровград и тържището, там днес бе уредено и импровизирано студио "Мода", в което възпитаниците на паралелката "Технология на фармацевтични и парфюмерийно-козметични продукти" на ПГХХТ "Асен Златаров" гримираха и направиха стилен маникюр за всички дами, които им се довериха. Следващата неделя коледно-новогодишната фиеста на димитровградския пазар продължава с "Коледна приказка"- програма на детски и младежки певчески и танцови състави, информират от "Общински пазари"