ГЕРБ Хасково поиска оставката на кмета Добри Беливанов
ГЕРБ Хасково поиска оставката на кмета Добри Беливанов / Дарик радио, Хасково
ГЕРБ-Хасково иска оставката на кмета Беливанов и изключването му от ГЕРБ
94775
ГЕРБ-Хасково иска оставката на кмета Беливанов и изключването му от ГЕРБ
Кметът отговори за поисканата му оставка
  • ГЕРБ-Хасково иска оставката на кмета Беливанов и изключването му от ГЕРБ
  • Кметът отговори за поисканата му оставка
ГЕРБ-Хасково поиска оставката на кмета на Хасково Добри Беливанов и изключването му от партията. Това бе съобщено днес на извънредна пресконфернеция в областния град. Депутатът Евгения Ангелова обясни, че причините за исканата оставка са посочили в декларацията от преди дни. Днес тя изтъкна мудното управление в община Хасково и неспазване на предизборните обещания от Беливанов. Пред Дарик радио той бе категоричен, че няма да  подаде оставка и препоръча на хората от ГЕРБ в Хасково да се запознаят с решението на централното ръководство на партията на Бойко Борисов.  Пълният коментар на Добри Беливанов пред Дарик радио чуйте в звуковия файл.

ГЕРБ Хасково
Дарик радио, Хасково

Решението на хасковската структура ще бъде изпратено до Изпълнителната комисия в централата на ГЕРБ, обявиха на пресконференцията днес. Областният управител Станислав Дечев заяви по повод подадената  сутринта от областния координатор Делян Добрев оставка: „Заставам плътно зад Делян Добрев. Той направи мъжки и достоен акт. Ще продължаваме да работим заедно, защото сме един отбор. Аз не приемам неговата оставка. Делян Добрев е пример за нас, за младите, той се жертва, за да не пострада ГЕРБ”.

ГЕРБ Хасково
Дарик радио, Хасково

Депутатите Евгения Ангелова и Георги Станков съобщиха, че няма да подкрепят в парламента подадената оставка от Делян Добрев, който тази сутрин обяви, че се оттегля от всички партийни постове и е съобщил това пред лидера на партията Бойко Борисов.
На журналистически въпрос, дали ГЕРБ-Хасково е в кондиция за нови избори Евгения Ангелова каза, че: „в ГЕРБ винаги са готови за избори”. Тя определи изказванията на БСП за скандала „кумгейт”, за лъжа.

И в други структури на ГЕРБ днес изказаха подкрепата си за Делян Добрев. 
Звукова картина от пресконференцията в Хасково чуйте в приложения файл.