Добри Беливанов на поклонение в Маджарово
Добри Беливанов на поклонение в Маджарово / Дарик радио, Хасково
Добри Беливанов на традиционния национален събор поклонение в Маджарово
94768
Добри Беливанов на традиционния национален събор поклонение в Маджарово
  • Добри Беливанов на традиционния национален събор поклонение в Маджарово

Добри Беливанов заяви, че остава кмет на Хасково и член на ГЕРБ. Това обяви той пред журналисти по време на традиционния национален събор поклонение край Маджарово.

Беливанов не пожела да отговаря на въпроси относно скандала от последните дни, но обеща да даде информация около ситуацията следващата седмица.

Беливанов пред Дарик радио: Не съм ориентиран все още

През седмицата партията на Бойко Борисов свали доверието си от кмета Добри Беливанов. В областния град настъпи управленска криза. Оставки подадоха двамата заместник-кметове и ключови служители на общината.

ГЕРБ даде хасковския кмет на полицията, опозицията поиска оставката му

Според Добри Беливанов "няма управленска криза". "Нека да погледна, като се прибера, какви са мотивите и тогава. Днес е събота", каза градоначалникът.

В Община Хасково масово започнаха да хвърчат оставки

Добри Беливанов каза, че няма политически натиск върху него, но не отговори дали в община Хасково има шуробаджанащина, каквито критики отправиха от БСП. Той отказа да отговори и на въпроси дали е бил в Монако и кой е платил за екскурзията.

ГЕРБ оттегли доверието си от кмета на Хасково, бил разочарование

Добри Беливанов каза, че ще отговори на обвиненията следващата седмица.

Според хасковския кмет ГЕРБ били анонимници, но той им отговаря

На събора поклонение присъства и депутатът от БСП Никола Динков, за когото скандалът в Хасково е вътрешнопартиен за ГЕРБ. "Предполагам, че в близките дни ще има развитие, след като и кметът Беливанов даде изявление", каза той.

Народният представител Георги Станков от ГЕРБ пък обясни, че не е нормално Добри Беливанов да е на екскурзия, когато има такъв скандал в областния град..

Делян Добрев: Не сме анонимници, постъпваме принципно и честно

"Аз не го забелязах хасковския кмет, видях го, когато вие го подгонихте да му вземате интервю. Защо трябва да говоря с хасковския кмет? Той е член на ГЕРБ, а общинската организация и общинските съветници в Хасково много ясно и категорично заявиха, че оттеглят подкрепата си за кмета Добри Беливанов и аз смятам, че основанията, които имат, са обективни. Не е нормално един кмет при проблемите, които са в Хасково, да ходи по почивки", коментира пред журналистите народният представител.

Нямам ли право на отпуск, попита от своя страна градоначалникът.