линейка
линейка / ThinkStock/Getty Images

Двама турски тираджии са в болницата след скандал. На 5 ноември, в 08:40 часа в Харманли е получен сигнал, че двамата водачи на камиони са се сбили на паркинг „Кемал парк“ край града. Като причина за инцидента, международните шофьори изтъкват стари техни пререкания. В хода на сбиването, единият от тях – 52 години е намушкал с нож 35-годишния си опонент, който е с прободна рана в областта на корема.

Настанен е в местната болница без опасност за живота. Нападателят е задържан до 24 часа.

От полицията съобщават и за нанасяне на средна телесна повреда е задържан 28-годишен димитровградчанин. На 5 ноември, в 03:05 часа в полицията в Хасково е получен сигнал за сбиване в центъра на града. Задържаният, охранител на нощно заведение, нанесъл удари на двама мъже от Хасково и Димитровград. той разказал, че предположил, че двамата не са заплатили бутилка с алкохол, с която си тръгнали.

Пребиха харманлиец на купон

В последствие се оказало, че не е така. 41-годишният пострадал хасковлия е със счупване на лъчева кост в областта на китката на лява ръка и изкълчване на лакетна става на същата ръка, настанен е в Ортопедия МБАЛ Хасково, а 48-годишният димитровградчанин – със счупена долна челюст в ляво.

Препратен за лечение в специализирана хирургия.