789 текстилни изделия с фалшиво лого засякоха в хасковски склад
789 текстилни изделия с фалшиво лого засякоха в хасковски склад / DarikNews.bg, Архив

Стоки с лого на защитени марки иззеха при специализирана операция икономическите полицаи от ОДМВР-Хасково и служители на „Междуведомствен координационен център за противодействие на контрабандата и контрол движението на рискови стоки и товари” към ГДБОП и екипи на НАП. Проверката е в складова база на хасковско ЕООД на улица „Бачо Киро” в областния град. В обекта са установени 789 текстилни изделия със символи и лого на защитени търговски марки без разрешение на правопритежателя. По случая е образувано досъдебно производство

69-годишен харманлиец е задържан за кражба от хипермаркет в Града на Белоногата. Мъжът се опитал да изнесе без да заплати бутилка алкохол.

Две кражби са регистрирани в РУ на полицията в Харманли през денонощието. И двете са на улица „Камчия”, където в жилища е проникнато след взломяване на вратите им. От домовете са откраднати черна и бяла техника, покъщина и мебелировка. Жилищата не са обитавани от месец декември миналата година. Образувани са досъдебни производства.