289 зрелостници дефилират от днес в Димитровград
289 зрелостници дефилират от днес в Димитровград / Darik News, архив

Баловете и дефилетата на абитуриенти по червения килим на централния площад България в Димитровград започват от днес и продължават до 28 май включително, съобщават от общината. В тази връзка ще бъдат въведени и промени в организацията на движение.

289 са тази година зрелостниците, които 5 местни училища изпращат. Днес на сцената пред общината ще дефилират от СОУ „Васил Левски" и СОУ „Любен Каравелов", като за целта движението по ул. Цар Симеон, ул. Анри Барбюс и паркинга зад общинска администрация ще бъде ограничено в периода от 17 до 21 часа.

289 зрелостници дефилират от днес в Димитровград
netinfo

Утре, на 24 май, ще дефилират абитуриентите на езиковата гимназия „Д-р Иван Богоров”, а ограниченията в движението ще са за периода от 18 до 21.30 ч.

 

На 26 май е ред на зрелостниците от професионалната гимназия „Проф. д-р Асен Златаров” и последни, на 28 май- тези на ПМГ „Иван Вазов", като ограниченията и в двата дни ще са за времето от 17.30 до 21 часа, съобщи началникът на отдел „Хуманитарни дейности” в общинската администрация на Димитровград Антоанета Шаркова.