140 работни места в Хасково, 75 за кадрови войници
140 работни места в Хасково, 75 за кадрови войници / DarikNews, архив

 

140 са свободните работни места, които дирекция „Бюро по труда” на агенцията по заетостта в Хасково обявява. 75 от тях са за кадрови войници, като изискването е кандидатите да бъдат със средно образование и в добро здравословно състояние.

И тази седмица най-много- 12, са позициите за заварчици в строителството също със средно образование и първа професионална степен. На хасковската трудова борса търсят още 10 шофьори на автобус с минимум 3 г. стаж и 10 мазачи подови замазки с машина, за които е допустимо и основно образование, но се изисква документ за професионална квалификация.

5 са местата за висшисти, като за едното- технически сътрудник в офис, може и средно. Висшето образование е задължително изискване за машинни инженери, учител по информатика и счетоводител по схема „Първа работа”.

Останалите обявени от дирекция „Бюро по труда” в Хасково свободни работни места са за хора със средно образование: компютърен дизайнер (HTML,CSS, Javascript), програмист (PHP), ръководител експлоатация на автомобилния транспорт с управленски опит, механик на автобус с поне 3 г. стаж, оперативен счетоводител с опит от 3 до 5 г., организатор шевно производство, заварчик, шлосер, стругар, оператор на ръбостъргателна машина, механик на металообработващи машини, шивач оверлог, шивачи на трикотаж, тапицер, готвачи и работник в производство на пелети. Основно образование е допустимо за бояджия на метални конструкции, но се изискват минимум 3 г. стаж.