Състезание „Мама, татко и аз” в Севлиево
Състезание „Мама, татко и аз” в Севлиево / DarikNews.bg, архив

Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните и Клуб на родителя към нея организират състезание „Мама, татко и аз”

Мероприятието има за цел да провокира родителите да се ангажират в дейности за осмисляне свободното време на своите деца. Изграждането на екип, състезателен дух и чувството от победа вдъхновяват децата. А когато са в екип със своите родители се чувстват още по-значими. Целта на мероприятието е да припомни колко важно е семейството да бъде заедно .Обединяването на всички членове в името на победата от играта сплотява и носи радост на най-малките, които се съревновават със свои връстници, но не сами, а с подкрепата на своите родители.

Състезанието е в изпълнение на дейностите от програмата за 2014 г. на Клуба на родителя, помощен орган на Местната комисия за борба срещу противообществените прояви на малолетните и непълнолетните при Община Севлиево.

Очакваме ви на 30 юли от 18:00ч. в парк „Казармите”, за да се забавлявате заедно деца и родители. Записване за участие: на телефон 0884 385 670 или на място от 17.30 до 18.00 ч. в деня на състезанието.

При дъждовно време мероприятието ще се проведе в Спортна зала „Дан Колов”.

Състезание Мама, татко и аз в Севлиево
netinfo