Синята коалиция раздава бонбони за здраве на Еньовден
Синята коалиция раздава бонбони за здраве на Еньовден / netinfo

„Синята коалиция" започна на Еньовден кампанията си „Сила за Габрово". В деня, когато силата на билките е най-голяма, на жителите и гостите на Габрово бяха раздадени билкови бонбони за здраве и късмет. „Идеята ни е всеки да усети силата на природата, чрез символа на Еньовден. Инициативата ни „Сила за Габрово" пък цели да ни зареди с енергия, за да направим правилния избор на 5 юли като гласуваме за „Синята коалиция" с номер 19", каза пред събралите се хора Мариана Даракчиева - водач на листата и мажоритарен кандидат на сините в Габрово.

„Аз вярвам в разума на габровци и в тяхната реална преценка за нещата - те знаят, че за да се подобри живота им, трябва отстранят от управлението Тройната коалиция, защото вече е дошло време за добрите. С нашата „Сила за Габрово" ние даваме сила на добрите, на всички, които милеят за родния ни град и област, защото само чрез номер 19 може да се направи някаква промяна", допълни Даракчиева.

През целия ден през информационната шатра в центъра на града минаваха граждани, които записваха посланията си в „Синята книга" и си взимаха от Еньовденските билкови бонбони за здраве. „Буквално стотици хора минаха днес през шатрата до „Глинените гърнета". Какъв по-ясен знак, че те искат промяна! За нас е знак също, че именно на Еньовден толкова много хора дойдоха да ни подкрепят - значи се увеличава броят на онези, които на изборите ще гласуват за по-добър живот с номер 19", каза след края на приемното време Даракчиева.

Информационни листовки с ангажиментите, които поема към избирателите водачът на листата на „Синята коалиция", вече раздават доброволците, ангажирани в кампанията. "Решихме да отпечатаме тези флаери, защото хората се интересуват какво точно ще се промени за тях, когато гласуват за мен и „Синята коалиция". Сега те вече знаят, че като изберат номер 19, ще получат човек, който ще говори от тяхно име в парламента. Кой, ако не кореняк, габровец, знае най-добре проблемите на града и какво трябва да се направи в Народното събрание за да се решат?", допълни тя.