Народният представител от "БСП за България" Кристина Сидорова и областният председател на БСП - Габрово Николай Григоров поздравиха регионалната организация на Клуба на инвалида в Габрово
Народният представител от "БСП за България" Кристина Сидорова и областният председател на БСП - Габрово Николай Григоров поздравиха регионалната организация на Клуба на инвалида в Габрово / БСП за България

Народният представител от "БСП за България" Кристина Сидорова и областният председател на БСП - Габрово Николай Григоров поздравиха регионалната организация на Клуба на инвалида в Габрово.

Както всяка година до сега, те поднесоха цветя и поздравителен адрес, и подпомогнаха  клуба, по случай 3 - ти декември - международен ден на хората с увреждания.

“Един ден в годината не е достатъчен, за да засвидетелствам нашето уважение към всички Вас, които всеки ден преодолявате трудности, непознати за останалата част от хората. Възхищавам се на Вашата борбеност и силен дух! Уверявам Ви, че винаги можете да разчитате на мен – в делник и празник – за решаване на възникнали пред Вас проблеми, за да бъде животът Ви по – лек, по – сигурен, спокоен и полезен!”, каза Сидорова.