По-добър резултат отколкото на местните избори прогнозират от ГЕРБ
По-добър резултат отколкото на местните избори прогнозират от ГЕРБ / netinfo

Листата с кандидатите за евродепутати на ПП ГЕРБ ще бъде публично оповестена след Великденските празници, съобщи днес областният координатор на местната структура д-р Веселина Димова. Тя информира, че габровската организация е номинирала за представители в Европарламента Николай Младенов, Павлина Николова и Душана Здравкова.

 

До края на месеца вероятно ще станат ясни и кандидатите за депутати в народното събрание от Габровски регион. В момента се обсъждат предложения, които ще се разгледат и на общинско събрание, след това номинациите ще бъдат представени в областното ръководство на партията.

 

Минимум два мандата и по-добър резултат за ГЕРБ отколкото на местните избори, прогнозира областният секретар на партията Мариян Костадинов. Той изрази мнение, че членовете на областното ръководство не трябва да се кандидатират за народни представители, но ГЕРБ е демократична партия и личният избор се уважава.

 

Над 300 са поисканите молби в Габровска област за членство в партията само за последните 20 дни. Половината от тях вече са разгледани. Членовете на партията в региона са повече от 500.