Отличиха лекари от областната болница
Отличиха лекари от областната болница / Дарик Габрово, архив

 Годишната награда на БЛС бе връчена на д-р Снежина Рашкова на тържество в габровската болница. 

Лекарката  бе началник на Кардиологично отделение в областната болница и бе отличена за дългогодишната си отговорна и високопрофесионална дейност.

Директорът на стационара д-р Савчева благодари от името на ръководството и от името на Медицинския съвет на д-р Рашкова за прецизната й дейност като кардиолог и началник отделение, както и за това, че  остава да работи в лечебното заведение на една от най-отговорните позиции - консултант кардиолог.
Д-р Савчева отбеляза, че д-р Рашкова съчетава две от най-важните неща за един лекар - висок професионализъм и висок морал, като добавя, че ако повече български лекари имат тези качества кризата на доверие между българските лекари и пациенти не би имала подобно измерение.
Награди от ръководството на болницата получиха най-младият началник отделение д-р Анелия Толева, началник отделение с най-дългогодишен стаж д-р Васил Василев, а  д-р Тотьо Йовчев беше определен от медицинския съвет като най-добър мениджър за 2011г. за организация на работата в Нефрологично отделение и Хемодиализа.