Младежката организация на БСП – Габрово организира фотоконкурс, на тема „Аз обичам Габрово“
Младежката организация на БСП – Габрово организира фотоконкурс, на тема „Аз обичам Габрово“ / БСП

Младежката организация на БСП – Габрово организира фотоконкурс, на тема „Аз обичам Габрово“. Целта на надпреварата е чрез фотографии да се покаже специфичната красота на Габрово.

Регистрацията за участие и изпращането на снимки става на e-mail: fotokonkurs2018 @mail.bg. Към всяка снимка, участваща в състезанието, трябва задължително да има заглавие, име на автора фотограф, както и телефон за връзка. Всеки може да участва с до две снимки. Конкурсът не е анонимен и няма възрастови ограничения.

Участниците трябва да гарантират, че са автори на изображенията, с които участват във фотоконкурса и са носители на авторските права за тях. Снимките трябва да са в дигитален формат JPEG, да имат заглавие и задължително да бъдат придружени от кратък текст. Големината на изображението трябва да бъде не по-малка от 3000 до 5000 пиксела, по дългата страна. Авторите на най-добрите фотографии ще бъдат обявени в навечерието на 10 август т.г. на официална церемония в Габрово.

Младежкото обединение на БСП е с нов председател

Фотографиите ще бъдат оценявани от тричленно компетентно жури в състав: Михаил Боевски - оператор, Емил Михов - фотограф, Христо Петров – главен редактор и журналист, по следните критерии: да са оригинални, позитивни, вдъхновяващи, да носят елементи на спонтанност и естественост.

Предвидени са три парични награди: Първа награда – ваучер, в размер на 200 лв.; Втора награда – ваучер, в размер на 100 лв.; Трета награда – ваучер, в размер на 50 лв.

Освен това ще бъде определена и Специална награда (награда на публиката), като гласуването за нея ще бъде във Фейсбук страницата на Младежката организация на БСП Габрово. Ще спечели снимката, с най-много харесвания. Наградата на публиката е ваучер, в размер на 50 лв.