ЕНП/ГЕРБ
ЕНП/ГЕРБ / Евродепутатът Андрей Новаков връчи сертификат за отличие на Община Габрово

Евродепутатът от ГЕРБ/ЕНП Андрей Новаков връчи сертификат за отличие на Община Габрово, част от инициатива на ЕНП в Европейския парламент за проекти, финансирани от ЕС и сочени за образец.

Сертификатът е за реализирането на проекта за воден цикъл на Габрово, който е отличен в две инициативи в Европейския парламент.

Новаков връчи сертификата на Общината по време на откриване на обектите по проекта за съвременна градска среда – кръговото кръстовище на Шиваров мост, нова източна градска улица, паркът на Колелото и междублокови пространства в районите на обектите.

„Едно от първите неща, които научих за Габрово, когато преди години открих своя офис тук, беше, че в Габрово хората са много самокритични и това е хубаво. Ето защо оценката, която идва отвън е още по-важна. Поздравления за всичко, което правите в Габрово“, каза Андрей Новаков.

Той участва в откриването на обектите по проекта заедно с кмета на Габрово Таня Христова, министъра на регионалното развитие Николай Нанков, народните представители Николай Сираков и Иглика Иванова-Събева, областният управител Невена Петкова и председателя на Общинския съвет Лена Георгиева.

Евродепутатът Андрей Новаков връчи сертификат за отличие на Община Габрово
ЕНП/ГЕРБ

Заедно с министър Нанков, Андрей Новаков участва и в огледа на напредъка на строителството на обходния път на Габрово, който ще води към бъдещия тунел под връх Шипка.

ЕНП
Евродепутатът Андрей Новаков връчи сертификат за отличие на Община Габрово