Ек.Михайлова:Станишев не е в добра управленска форма
Ек.Михайлова:Станишев не е в добра управленска форма / netinfo
Очаквам Президентът Георги Първанов да се държи, като български президент, а не като човек, който има да плаща сметка, сметка от 56хил. гласа от Република Турция на президентските избори. Надявам се той да докаже, че е български президент, че ще постъпи като такъв и няма да наложи вето на закона за избор на евродепутати. Това каза в Габрово заместник председателят на партия ДСБ Екатерина Михайлова. За съжаление нямам информация, че това ще се случи.

Гласуването в зала на спорния тест за “отседна лост на гражданите” показва интересна ситуация на гласовете на депутатите от” Коалиция за България”. Не може да бъде подминат факта, че червени депутати бяха в пленарната зала, но не гласуваха. Това е повече от въздържал се, коментира още Михайлова.

Според нея министър председателят Сергей Станишев отдавна е изпуснал контрола по управлението на тройната коалиция, имайки предвид постоянното несъгласие между депутатите от нея. “И вместо да се опитва да плаши, по-добре да знае какво се случва вътре в коалицията му. Определено считам, че той не е в добра управленска форма”, каза още Михайлова. Тя взе участие в обучите лен семинар за подготовка актива на структурите на партията от Северна България за предстоящия местен вот.