1 май - Международен ден на труда
1 май - Международен ден на труда / БСП

БСП продължава разговорите по „Визия за България” с хората от област Габрово. В четвъртък, 20 септември, социалистите ще се срещнат с жители на общините Габрово, Севлиево, Трявна  и Дряново.

Габрово
Народните представители Крум Зарков, Виолета Желева, Иван Иванов, Лало Кирилов, Радослав Стойчев и депутатът в Европейския парламент Момчил Неков ще се срещнат с жители на Габрово в Художествена галерия „Христо Цокев” от 17:30 ч.

Севлиево
В зала „Видима” в хотел „Севлиево плаза” в Севлиево от 18.00 ч. народните представители Драгомир Стойнев, Красимир Янков, Йордан Младенов и Георги Стоилов ще дискутират с жителите на общината важни за общността теми и приоритетите на „Визия за България”.

Трявна
Народните представители Кристиан Вигенин, доц. Георги Йорданов, Нона Йотова, Александър Паунов и Христо Проданов ще разговарят с жители на община Трявна. Срещата ще започне в 17.30 ч.  в ресторант „Тревненски кът”.

Дряново
В 17.30 ч. в залата на Общински съвет – Дряново народните представители Ирена Анастасова, Иван Ченчев, Валентин Ламбев и Кольо Милев ще разговарят за приоритетите на Визията с жители на общината.

В 18:00 ч. ще започне срещата на жителите на село Ганчовец (община Дряново) с народните представители Стефан Бурджев и Димитър Георгиев.