БСП представиха листата си за депутати с концерт в Габрово
БСП представиха листата си за депутати с концерт в Габрово / Дарик Габрово
БСП представиха листата си за депутати с концерт в Габрово
20807
БСП представиха листата си за депутати с концерт в Габрово
  • БСП представиха листата си за депутати с концерт в Габрово

 

Коалиция за България представи своите кандидати за народни представители по време на концерт на Тони Димитрова и Вики с група Мастило в центъра на Габрово. Първи на сцената пред симпатизантите на партията излязоха мажоритарният кандидат на БСП ген. Михо Михов и поставеният под номер 1 в листата Ивелин Николов. „По-възрастните си спомнят, че тук, на 10 май 1990-та година, беше първият митинг на Левицата в Габрово. Първият митинг, на който говорих през живота си. Тогава бяхме пак толкова и спечелихме", каза Николов. Той призова всички да оставят омразата и емоците си и на 5-ти юли да търсят повече разум. „Прочетете имената върху бюлетините, прочетете кои са от нашия край и гласувайте за тях. Нашите имена са на бюлетината под номер 6",  каза още кандидатът за депутат от БСП. Той благодари на симпатизантите изрази увереност в разума на габровци.

Мажоритарният кандидат на Коалиция за България ген.Михо Михов припомни, че древните български владетели, когато са поемали пътя към властта винаги са съизмервали, че той трябва да минава по пътя на честта. Честта и кодексът на българската древна ценностна система са съхранили и днес българския дух и нашата държава. „Затова считам, че и за днешните владетели техният път трябва да зависи от честта. Аз съм подготвен и за двата варианта", каза ген.Михов. Той увери, че ако бъде избран и стане пратеник в Народното събрание,  ще бъде силно респектиран от това решение на габровци. „Ще се постарая да го оправдая и да поддържам доверието. Ако ли пък ми помогнете и ми кажете: „От теб вече няма нужда в нашия регион, както и за България", аз ще ви бъда също безкрайно благодарен'', каза още мажоритарният кандидат.

Поставеният под номер 3 в листата Николай Григоров определи кандидатите като хора на честта и на дадената дума. Хора, които през годините са се доказали житейски и професионално. „Заставайки тук пред вас, искайки вашето доверие, ние заставаме такива, каквито сме - с нашите слабости, недостатъци, болки и съмнения. Но и с нашата воля след  5 юли да продължим успешния път на развитие на родината", увери Григоров. Той призова присъстващите, когато отидат да гласуват, да послушат разума и сърцето си и да се доверят на хората, които са от габровския край.

Своите послания към събралите се отправиха и останалите кандидат-депутати д-р Огнян Пешков, Ирена Дикова и Васко Василев от Севлиево, както и Дария Съчкова от Дряново.