Зверска катастрофа по пътя Добрич - Албена отне живота на трима души
Зверска катастрофа по пътя Добрич - Албена отне живота на трима души / netinfo
Трима млади мъже загинаха в ужасна катастрофа по пътя Добрич – Албена, между селата Стефаново и Славеево, научи Дарик. Трагичният инцидент е станал около 13.00 часа. Двама мъже са ранени и са настанени в добричката болница, в отделенията по неврохирургия и ортопедия. Няма опасност за живота им, съобщиха от лечебното заведение.

Всички са пътували с тъмносив фолксваген „Пасат” с добричка регистрация. Колата се е движила по прав участък и се е блъснала в крайпътно дърво от дясната страна на шосето. На мястото са пристигнали два екипа на „Бърза помощ”, полицаи и служители на „Гражданска защита”. Наложи се да разрязваме колата, за да извадим труповете”, коментира шефът на „Гражданска защита” инж. Живко Гочев. Последното тяло е било извадено почти два часа след зверската катастрофа. То е било на шофьора. По предварителна информация загиналите и ранените са по на 19 години.

Предполага се, че момчетата са били зрелостници и са учили в един клас в училище "Любен Каравелов". В останките от автомобила са намерени вещи за плаж.