Търговска марка Дипломат - любимата българска марка
Търговска марка Дипломат - любимата българска марка / Дарик Плевен

На специална церемония, която се състоя на 11 юли в хотел „Шератон" - София, българската марка за дома „Diplomat" грабна приза в двете категории: „Българска марка" и „Бяла техника". Тази година „Diplomat" участва за първи път в "Любимите марки" - единствената по рода си потребителска класация, основана само и единствено върху мнението и нагласите на потребителите.

Характерно за "Любимите марки", в която ежегодно участват над 20 000 потребители е, че за разлика от други класации не разчита на жури при номинациите, а те са свободни и основани единствено на потребителските предпочитания, без да включват специални пазарни критерии. По този начин "Любимите марки" представя не експертното, а потребителското мнение за брандинга.

Търговска марка "Diplomat" се нареди непосредствено след Мтел - марка №1 на българския потребител за 2014 година, с минимален брой/около 300/ разлика в гласовете.

"DIPLOMAT" благодари на всички свои приятели, партньори и потребители за оказаното доверие и подкрепа!

Търговска марка Diplomat, собственост на „Дипломат Корпорейшън" ООД е българската марка, символ за качествени, енергоспестяващи и иновативни уреди в широка гама и многообразие, осигуряващи на своите потребители постоянен комфорт и качество на живот.

Търговска марка "Дипломат" - любимата българска марка
netinfo

 

 

 

Под търговска марка Diplomat се произвеждат продукти от доказани български и световни производители, структурирани в няколко основни категории:

• Бойлери за баня и кухня - проточни бойлери с мигновено действие за кухня и баня на ток и газ; малолитражни бойлери за кухня и обемни бойлери за баня.

• Уреди за кухня - малки и големи готварски печки; микровълнови фурни; фурни и плотове за вграждане; аспиратори; скари; керамични котлони и малки кухненски уреди.

• Уреди за отопление и охлаждане - стенни климатични системи; отоплителни електрически уреди - маслени радиатори и конвектори, керамични вентилаторни печки, кварцови и вентилаторни печки за баня, кварцови и карбонови печки; отоплителни уреди на твърдо гориво - камини и камери за вграждане; комбиниран уред за отопление и охлаждане; вентилатори - настолни, стоящи, полилей-вентилатори и вентилатори с водна мъгла за вътрешна употреба; диспенсери и мобилни охладители.

• Уреди за ежедневна грижа - ютии; сешоари и преси за коса.

Всяка година в класацията „ЛЮБИМИТЕ МАРКИ" взимат участие над 20 000 потребители. Инициативата е израз на потребителските предпочитания към дадени брандове в различни отрасли. И не просто на предпочитанията, а на една истинска емоционална привързаност към конкретни марки, които ако изчезнат биха ни липсвали. Любимите ни марки се избират единствено чрез гласуване от страна на крайните потребители.