/ Thinkstockphotos
За поредните случаи на задържани водачи, управлявали автомобилите си след употреба на наркотици, съобщават от полицията.
 
Пиян и надрусан шофьор засякоха в Тутракан

На 26 юни, около 14:20 часа в курорта Албена е спрян за проверка лек автомобил „Ауди” с добричка регистрация. Тестът за употреба на наркотични и упойващи вещества на водача е отчел положителен резултат за употребата на амфетамин и канабис. 22-годишният шофьор от Добрич е задържан за 24 часа в ареста.
 
На 26 юни, около 16:45 часа в Добрич е спрян за проверка лек автомобил „Опел” с добричка регистрация. При извършената проверка на водача на автомобила за употреба на наркотични и упойващи вещества, е отчетен положителен резултат за употребата на канабис. С полицейска мярка за срок от 24 часа е задържан 22-годишен от Добрич.
 
Пиян водач и дрогирана шофьорка задържаха полицаите

На 26 юни, около 19:05 часа в района на жк „Балик” в Добрич е извършена проверка на криминално проявен 34-годишен добричлия. У него е установена суха тревна маса с тегло 0,4 грама, реагираща на полевия тест на наркотичното вещество канабис. Той е задържан за 24 часа.