/ iStock/Getty images
19-годишен младеж е бил намушкан в Добрич. По случая са задържани двама мъже - единият е криминално проявен, съобщиха от областната дирекция на МВР.

На 12 октомври в 7 сутринта е получен сигнал от ЦСМП град Добрич за постъпил 19-годишен мъж с прободна рана в областта на ребрата. Мъжът е транспортиран по спешност в УМБАЛ „Св. Марина“ във Варна със съмнения за перфорация на бял дроб.

Мъж е бил намушкан смъртоносно в столичния квартал „Сухата река“

В хода на работа е установено, че той е бил намушкан с нож при възникнал конфликт пред търговски обект с други двама мъже.

Полицията започва незабавно издирване и не след дълго е установен и задържан единият от участниците в инцидента, мъж на 23-години, известен на МВР.

В хода на работа е установена и самоличността на другият извършител, 30-годишен, криминално проявен, като същият се укрива от органите на МВР. Обявен за общодържавно издирване.

На 14 октомври, в хода работа по горещи следи, издирваният е установен и задържан от полицейски екипи на Първо РУ МВР Добрич. На двамата извършители са повдигнати обвинения, посочват от полицията.

Намушкан младеж при бой между араби край НДК

Материалите по случая са докладвани в прокуратурата. С постановление, мярката им за задържане е удължена на 72 часа.

Всеки момент е важен! Пследвайте ни в Google News Showcase и Instagram, за да сте в крак с темите на деня