Дими
Дими / Дарик Добрич
До 50% намаление в неделя и понеделник за гостите на курорта
От 9 юни добричлии ще ползват специални отстъпки за ресторанти, басейни, СПА процедури и атракциони в Албена, съобщиха от ваканционното селище. Промоционалните цени ще важат до кроя на септември само за дните неделя и понеделник.

Специални отстъпки за добричлии в Албена

Книжките със специалните цени могат да бъдат закупени срещу 4.90 лв. в бюрото на „Албена тур” в Албена и в офиса на „Е турс” в Добрич, който се намира срещу сградата на общината.

11 плажа в Добричко са с отлична оценка за къпане

В цената на всяка книжка са включени транспорт с автобус от и до Албена и 10 талона с различни отстъпки - 30% при посещение на избрани ресторанти, 30% отстъпка за вход в един от най-добрите аквапаркове в Европа -„Аквамания“, 30% отстъпка за СПА процедури в избрани СПА центрове, 30% отстъпка за вход в реновирания вътрешен минерален басейн на хотел „Добруджа“, цена от 2 лв. за чадър или шезлонг на оценения със „Син флаг“ за чистота плаж на Албена и 50% отстъпка от цената за нощувка в някои от 3-звездните хотели. Автобусите от Добрич ще тръгват в неделя и в понеделник в 9:30 от Младежкия център, а от Албена връщането е в 17:00 часа.

Sunday Fest предлага специални отстъпки за добричлии в Албена
Дарик Добрич


Жестът към добричлии е продължение на политиката на Албена за устойчиво развитие и част от кампанията по отбелязването на 50-годишния юбилей на курортното селище.
Стимулирайки гражданите на Добрич да посетят комплекса с автобуси, вместо с личните си автомобили, от курорта редуцират количеството вредни емисии във въздуха и се грижат за здравословната среда.