/ netinfo
В Регионална библиотека "Партений Павлович" в Силистра, рожденикът Йордан Георгиев откри изложба с фотоси, разказваща за Корея. Заглавието й е “Корея - кимчи, обаяние, респект, елегантност, ян-ин“.

През юли 2018 г. представители на Съюза на българските журналисти посетиха Южна Корея по покана на тяхната Асоциация на журналистите, в състава на коята бе и силистренецът Йордан Георгиев. България е единствената държава в Европа, която има договор с южнокорейската асоциация на журналистите за подобна размяна на групи, подписан през 2015 г.

Изложбата е от 40 фотоса, аранжирани върху 18 платна. На откриването бяха представени и видеоматериали от атмосферата при посещението на няколко града, културни и кулинарни събития и др. Журналистът  Йордан Георгиев работи като експерт “Връзки с общественоста“ в Областна администрация Силистра и е автор на няколко книги, между които "Да случиш на живот", дългогодишен кореспондент за Силистра на в-к "24 часа". Той разказа любопитни факти от пътуването си.

По време на откриването на изложбата д-р Юлиян Найденов връчи диамантена грамота и подаръци на родителите на рожденика - Мария и Тодор Георгиеви, които днес  празнуват днес 60 години семеен живот. Рожденикът получи поздрави, подаръци и пожелания от кмета, от представителите на Областна управа Илиян Великов и Елена Томова, от НЧ"Доростол-1970", от домакините РБ "Партений Павлович" и от много приятели.