Петър Димитров е най-активният добрички депутат
Петър Димитров е най-активният добрички депутат / Дарик Добрич
Петър Димитров е най-активният добрички депутат
31057
Петър Димитров е най-активният добрички депутат
  • Петър Димитров е най-активният добрички депутат

Петър Димитров е най-активният депутат от 8-и добрички многомандатен район, посочва статистика, изнесена от самия него пред медии. В работата на 41-то НС до момента, той е внесъл 2 законопроекта, има 14 въпроса, 2 питания и 9 изказвания, няма предложения за второ четене.

От депутатите от ГЕРБ - Ваня Донева има 2 внесени законопроекта, 5 предложения за второ четене, 1 питане, въпроси и изказвания няма; Румен Иванов има 1 внесен законопроект, 1 питане и 2 изказвания, а д-р Светомир Михайлов е с един внесен законопроект и няма активност по другите показатели.

Корман Исмаилов от ДПС не е внасял законопроекти, няма питания и въпроси, има 2 предложения за второ четене и 4 изказвания. В актива на Венцислав Върбанов, който е независим, има само 2 изказвания. Валентин Николов от Атака е внесъл един законопроект и е задал 8 въпроса.

Петър Димитров направи анализ на изтеклата година управление на ГЕРБ. Той смята, че тя се характеризира с безпомощност пред кризата, липса на реформи в здравеопазването и образованието, непрекъснато генериране на политически лъжи, последователно преследване на лични и корпоративни интереси. Актуализацията на държавния бюджет, според Димитров, е узаконяване на похарчването на фискалния резерв, а енергийната политика е равна на национално предателство.

Депутатът от БСП смята, че е много възможно да се стигне до споразумение с Международния валутен фонд. Чуйте повече в звуковия файл.