Открива се Борсата за семена и посадъчен материал
Открива се Борсата за семена и посадъчен материал / Дарик Добрич, архив

Добрички панаир АД за 21-ви пореден път ще открие календара на селскостопанските прояви в България със специализираното изложение Борса за семена и посадъчен материал. Форумът започва днес в СК"Простор" и ще продължи до 7 февруари.
През петте дни земеделските производители ще имат възможност да направят своя избор и да си осигурят най-добрите продукти за сеитбена кампания `2015г.

Над 65 фирми от страната и чужбина  са заявили участие. „Този форум се е утвърдил като  своеобразен център както за излагане на българската продукция, така и за ползотворни контакти между семепроизводители и търговци. Интересът към изложението се превръща в стимул за българските производители на семена и посадъчен материал да предлагат най-доброто от своите продукти и всяка година да се стремят да бъдат конкурентноспособни на пазара”, казват от Добрички панаир. Нетрадиционно наред с предлагането на семена, посадъчен материал и торове, на изложението ще бъде представена и селскостопанска техника. През дните на изложението фирми от агросектора ще представят най новите си продукти.

На официална вечеря днес от 19:30 часа  ще бъдат връчени традиционните награди на Добрички панаир АД.