Община Крушари вече има официална интернет страница
Община Крушари вече има официална интернет страница / netinfo
От няколко дни община Крушари стартира официална интернет страница, която може да бъде намерена на адрес www.krushari.bg.

Стремежът на колектива, работил над нейното изготвяне е изнесената информация да е максимално актуална, достъпна и полезна, както за жителите на общината, така й за всички, които проявяват интерес към случващото се в Крушари.

Особено внимание е отделено на предоставяните от общинска администрация административни и други услуги, така че гражданите да са подробно информирани предварително за цялата гама от предоставяните услуги, както и за набора от документи, необходими за извършването на определена услуга.

В сайта са поместени всички наредби, приети от Общинския съвет, планове, стратегии, както и основния стратегически документ на общината – Общинския план за развитие 2007 – 2013г.

Представен е кметския екип, общинските съветници, посочени са всички контакти със специалисти от общинска администрация.

Чрез страницата на община Крушари потребителите ще имат възможност да се запознаят с малко известни факти от историята на родния край. Амбицията на екипа е да поднася интересна информация, да популяризира историята и културата на община Крушари, да представя полезна информация за земеделските производители, за актуални програми и мерки.