Обявяват кампания за даряване на книги
Обявяват кампания за даряване на книги / DarikNews.bg

Младежите от ГЕРБ - Добрич организират кампания "Дари книга, дай нов шанс на старата библиотека", съобщават от щаба на партията. Акцията е за набиране на книги, които ще бъдат дарени на Регионална библиотека „Дора Габе" и Народно читалище „Йордан Йовков". Всички желаещи да се включат, могат да го направят в офиса на ГЕРБ - Добрич на бул.„25-ти септември" №3 всеки ден в периода от 20 до 24 януари 2014 г.

Кампанията се провежда в рамките на инициативата на евродепутат Моника Панайотова "Доброволчеството - доброто в нас", ориентирана към младите в България. Основна идея на инициативата е, че независимо от доходите, от времето, с което разполагаме, от възрастта и уменията ни, всеки от нас може да направи нещо полезно за другите и заради тях. Всеки може да изпрати своето послание за добро, дарявайки време, умения, знания, жест, материално и нематериално.

Повече информация за инициативата на евродепутат Моника Панайотова може да се намери на създадената платформа dobrovolchestvo.com, която е дарена на Националния алианс за работа с доброволци.