Георги Чунчуков е избран за председател на ДСБ - Добрич
Георги Чунчуков е избран за председател на ДСБ - Добрич / netinfo
Георги Чунчуков е избран за председател на Общинската организация на Демократи за силна България в Добрич, съобщават от пресслужбата на партията в града.

Извънредното общинско събрание на ДСБ избра и заместници на Чунчуков. Това са общинският съветник от ДСБ Антония Кирова и бизнесменът Георги Рогов. Членове на ръководството са още д-р Митко Груев, бизнесмените Георги Гюров, Илко Цанев и Тошко Михайлов.

За да оправдаем своите надежди за предстоящите избори през 2009 година, трябва да сме наясно какъв ни е потенциалът като човешки ресурс, финанси и условия за работа, заяви след избора новият председател Георги Чунчуков. Новото ръководство трябва да работи за мотивиране на настоящите членове и симпатизанти да се включват по-активно в дейността на общинската организация като сами проявяват инициативи, допълни Чунчуков.

На общинското събрание присъстваха и членът на Националното ръководство на Демократи за силна България Цветнен Цветков и Димо Петров, началник отдел “Организационен” в ДСБ София.

На събранието бяха избрани пет члена за регионалния предизборен щаб от Добрич. Други девет ще вземат участие на предстоящата Национална конференция на партия Демократи за силна България, която ще се проведе на 29 ноември т.г. в столицата.

Припомняме, че преди двадесет дни  Георги Чунчуков беше избран и за регионален координатор на ДСБ.