Добричлия спечели колата от „Голямата игра“ на „Еврофутбол“
Добричлия спечели колата от „Голямата игра“ на „Еврофутбол“ / netinfo

Участник от Добрич спечели колата от „Голямата игра" на „Еврофутбол". Името на 52-годишния щастливец е Сашо Славов. Мъжът вече е собственик на чисто ново Сузуки SX4. Лично управителят на букмейкърската къща Екатерина Михайлова извади от басейн с двуметров диаметър талона с името на Славов. Това се случи преди обяд в шоурума на Сузуки в столицата.

Минути след определянето на победителя представител на „Еврофутбол" се свърза с него по телефона. Заварихме щастливия мъж на село, а първите му думи бяха: „Наистина ли!". По-късно в разговора той продължи с: „Благодаря Ви много! Все още не мога да повярвам!". Сашо Славов е женен с една дъщеря. Въпреки че е пенсионер, работи като охранител. В момента кара 20-годишна кола. От 5-6 години играе редовно в „Еврофутбол", като често дава фишовете на съпругата си да ги пуска. Талонът обаче, който му донесе ново возило, е пуснал сам в пункта в Добрич на бул. „3-ти март" № 15.

„Голямата игра" се проведе по време на тазгодишното Европейско първенство - от 08.06. до 01.07.2012 г. В нея се включиха всички, които осъществиха залог за минимум 10 лева в която и да е от програмите на българския букмейкър за тиражите по време на Евро 2012. Карти с различни парични печалби на обща стойност 45 000 лева (от 10, 20 и 30 лева), както и 11 000 допълнителни награди достигнаха до своите нови притежатели в рамките на играта. След София, най-много привърженици играта набра в районите на Пловдив, Варна Плевен, Русе и Бургас.