бридж
бридж / netinfo
Тринадесетата международна бридж ваканция 'Павел баня" стартира в едноименния курортен град. Традиционното спортно събитие в годишния календар на българската Бридж федерация се организира от добричкия спортен клуб „Дама купа”.

В предпоследния за годината двойков турнир  победители станаха Атанас Ангелов/ Златица/ и Радослав Радев /Камено/.Второто място бе за добричката двойка Драганка и Стефан Георгиеви.

В последния за 2017 година двойков турнир на висота бяха отново добрички състезатели - Стефан Георгиев и Иван Йорданов, които спечелиха убедително първото място, следвани от пловдивската двойка Стойчо Босев и Светослав Хаджийски.

В първия ден на 2018 г. се изигра и първия за годината двойков турнир в страната. В него с шампионската титла се окичиха  Борислав Борисов / Бургас/ и Стойчо Босев /Пловдив/, а второто място заеха варненската двойка Светла и Васил Гетови.

Днес се играе поредният двойков турнир по система за оценка на резултатите в импове,а утре е блиц отборният турнир, съобщават организаторите.