Детски празник в Генерал Тошево
Детски празник в Генерал Тошево / netinfo
Децата на Генерал Тошево посрещнаха Международния ден на детето с празник пред ученическото общежитие, с много забавления, игри, балони, лакомства, усмивки и много музика.

„Честит първи юни, деца, честит международен ден на детето, честит празник на най-голямото богатство, което имаме…“, поздрави децата заместник-кметът Георги Георгиев. Той не пропусна да отбележи, че общинската администрация прави всичко възможно бъдещото поколение да расте здраво в една ползотворна и приятна обкръжаваща среда.

Вижте цялата програма за детските празници в Добрич, посветени на 1 юни

Деца от детските градини и училищата за поредна година се докоснаха до магията на първоюнското вълшебство. Малчуганите се включиха в безброй интересни игри, танцуваха на хитова музика, рисуваха, правиха снимки, анимации и викторини.

Веселбата бе водена от бате Краси, въплътен в ролята на Злобил, който с неподправен хумор и веселие не спря да кара малчуганите да се усмихват.

Тази година двучасовото тържество за Деня на детето се организира съвместно от Центъра за подкрепа за личностно развитие – ЦРД, Общински младежки съвет, Местната комисия за борба с противообществени прояви при малолетни и непълнолетни и Община Генерал Тошево.