Във ВУМ ще има бързи срещи
Във ВУМ ще има бързи срещи / Община Русе
БЧК-Добрич и Студентският съвет на ВУМ организират т.нар. „бързи срещи“. Инициативата ще се състои на 17 февруари от 19 часа в зала 104 на ет. 1 в сградата на Висшето училище по мениджмънт. Поканени са всички, които искат да открият своята половинка, в т.ч. ученици от 10 и 11 клас, както и студенти и гости на града. Събитието е част от празниците, посветени на Св. Валентин.

Бързите срещи ще представляват кратки, 2-минутни разговори между двама участници, които ще се наложи да попълнят анкетна карта след края на всеки тур. На всеки две минути ще се сменят представителите на двата пола, като това ще осигури многообразието в общуването със събеседници на участващите в събитието. Впоследствие при съвпадение в интересите на двама души тяхната контактна информация ще бъде разменяна.

Идеята на играта ще е да се опознае максимално добре партньорът за краткото време, с което разполагат участниците. Водещ на инициативата ще бъде представител на БЧК. От организацията са предвидили и провеждането на още 3-4 игри, свързани със запознанството и сближаването между участниците.