Бънджи с 50-метров кран ще има  на стадиона по време на Каварна Рок Фест 2010
Бънджи с 50-метров кран ще има на стадиона по време на Каварна Рок Фест 2010 / netinfo

Кран за бънджи скокове, с височина петдесет метра ще бъде разположен на стадион "Калиакра" по време на тридневният Калиакра Рок Фест 2010, който се организира от 23-ти до 25-ти юли. Съоръжението ще е на разположение на феновете след отваряне входа на стадиона, като всеки желаещ ще може да го ползва не само преди, но и по време на самите концерти.

Специално тату-студио от веригата "На тъмно" също ще е на разположение на всички желаещи да си направят временна или постоянна татуировка. В непосредствена близост до стадиона ще бъде разположено и пейнтбол игрище, което ще бъде отворено през целия ден. То ще се помещава на "помощното игрище" на стадион "Калиакра".

Съвсем скоро на официалния сайт на Каварна Рок Фест- www.kavarnarockfest.com,  ще бъде поместен график на концертите с точните часове за всеки от дните на фестивала, както и допълнителна информация за феновете. В момента тече трескава подготовка по организацията на място в Каварна, споделят организаторите от Лауд Консертс и община Каварна.

Някои от любопитните детайли към момента са, че музикантите от VOIVOD са поискали възможно по-големи бусове, с които да бъдат посрещнати у нас, защото, както те сами са се определили са "доста високи и големи хора". Две от бандите пък - Accept и Destruction вероятно ще пристигнат на Черноморието ни дни преди началото на Каварна Рок Фест, с идеята да се порадват по-дълго на морето и плажовете ни.

Голямата звезда на Каварна Рок Фест 2010  несъмнено е финландската метъл кралица - Тarja Turunen, която е и най-капризна в изискванията си до момента. Tя държи да се вози на най-луксозни автомобили, да опита изтънчени ястия и да разполага с няколко гримьорни и гардеробни. Част от тоалетите си Таrja ще сменя за секунди, директно на сцената, зад специален параван.