/ Дама купа
Завърши традиционният коледен бридж празник на град Добрич, който се провежда вече повече от 25 години във втория празничен коледен ден.

Добричлии събраха над 40 000 лева в две благотворителни кампании

26 двойки и 10 отбора от цялата страна и от Румъния, както и специално пристигнали български състезатели от Полша и Белгия, си оспорваха вкусните награди, подаръците и купите в състезанието.

бридж Добрич
Илко и Пламен

В двойковия турнир с шампионските награди ликуваха световно известните бридж майстори от Варна Илко Попов и Пламен Христов/Пламбата/, следвани от рутинираната румънска двойка Мариус Джорджеску /изпълнителен директор на румънската бридж федерация/ и Драгош Лесан. Третото място бе заето от друга варненска двойка - Антон Андонов и Марк Андонов.

Деца и младежи с увреждания получиха коледни подаръци от Районен съд

Много оспорвано преминаха срещите в отборния турнир където едва в последния седми кръг се оформи крайното класиране. Шампиони станаха представителите на отбор "Далия" - Маргарита Борисова и Теодора Пенева от Варна и Тошко Николов и Янко Янков от Разград. Втори е отбор "Радков 2" /Варна-Добрич/ с капитан Станислав Недков, а трети също е варненски отбор с капитан Илко Попов.