Алис Купър, Меноар, Ин флеймс и Слейър идват в Каварна през лятото
Алис Купър, Меноар, Ин флеймс и Слейър идват в Каварна през лятото / netinfo

Третото издание на "Калиакра Рок Фест", което ще се проведе на 5, 6 и 7 юли в Каварна, отново ще събере на едно място едни от най-големите имена от световната рок сцена. Фестът ще бъде открит на 5 юли с концерт на MANOWAR, които гостуват за втори път в морския град. Подгряваща група на металните крале ще бъдат HOLYHELL.

На 6 юли на стадиона в Каварна ще свири легендарният ALICE COOPER.

"Калиакра рок фест", който за кратко време успя да се наложи като един от най-големите рок - фестивали не само в България, но и на Балканския полуостров, ще завърши на 7 юли с грандиозен концерт на IN FLAMES и SLAYER.

Метъл групата IN FLAMES e основана през 1990 година. Стилът на петимата шведи се определя като мелодичен дет метъл.

"Слейър" е американска траш-метъл банда, основана през 1981 година. През 80-те години на миналия век е обявена за една от най-големите американски метъл групи, наред с "Металика", "Мегадет" и "Антракс". 

Организатори на мащабното събитие са Община Каварна и Музикално продуцентска компания "Жокер Медиа". Тази година, феновете ще имат възможност да избират дали да закупят общ билет за трите дни на фестивала на стойност 90 лв. или отделен билет за всеки един от дните на цена от 50 лева. Първите 500 души, закупили общ билет за тридневния фестивал, ще получат подарък - DVD на Manowar „Live In Bulgaria - Kaliakra Rock Fest 2007”. Предвидена е томбола, която ще бъде разиграна само между общите билети, като наградата ще бъде автомобил "Фиат".


Билетите ще бъдат пуснати в продажба на 24 март в билетния център на НДК в София и търговската мрежа на www.ticketstream.bg в цялата страна.