60 агнета, 10 000 боядисани яйца и 1000 козунака подготвят в Албена за гостите, избрали да отбележат Великден във ваканционното селище тази година.
Седем от хотелите в курорта ще бъдат пълни с гости от Румъния и България, пристигнали за светлия празник. Богатото меню освен традиционните агнета, яйца и козунаци включва и много други специалитети.
Акцент в кулинарната феерия от вкусове е селекцията от френски десерти, приготвени и изпратени от Франция специално за гостите на комплекса. Голяма част от хранителните продукти са произведени в био градините на Албена и са с гарантирано качество, подчертават от там.
Гостите на 5-звездните хотели „Фламинго Гранд Хотел & СПА“ и „Маритим Парадайс Блу“ ще опитат и телешко месо – Black Angus, част от продуктите на „Еко Агро“.
Тази година ваканционното селище отбелязва 50 години от своето създаване. През декември Албена беше избран и за Европейски курорт на спорта за 2019.
Седем от хотелите в курорта ще бъдат пълни с гости от Румъния и България, пристигнали за светлия празник. Богатото меню освен традиционните агнета, яйца и козунаци включва и много други специалитети.
Акцент в кулинарната феерия от вкусове е селекцията от френски десерти, приготвени и изпратени от Франция специално за гостите на комплекса. Голяма част от хранителните продукти са произведени в био градините на Албена и са с гарантирано качество, подчертават от там.
Гостите на 5-звездните хотели „Фламинго Гранд Хотел & СПА“ и „Маритим Парадайс Блу“ ще опитат и телешко месо – Black Angus, част от продуктите на „Еко Агро“.
Тази година ваканционното селище отбелязва 50 години от своето създаване. През декември Албена беше избран и за Европейски курорт на спорта за 2019.