/ iStock/Getty Images
Обновяват настилката на още няколко места в града, вижте как се променя движението
Започва следващ етап от незавършения проект за обновяване на асфалтовата настилка на път I-6 "София-Бургас" в посока кв. "Ветрен", съобщиха от Общината.

Започва ремонт на кръговото кръстовище до „Мираж“

Това налага въвеждане на временна промяна в организацията на движение в участъка от км. 488+380 до км. 491+460. То ще се осъществява двупосочно в платното от кв. "Ветрен" към кръстовището с кръгово движение до магазин "Метро".

Временната реорганизация на движението влиза в сила от 13.30 часа и важи до 31 май. Продължава също така ремонтът на "Транспортна", в участъка от кръстовището с "Петко Задгорски" до "Димитър Аврамов".

Община Бургас съобщава, че и на тази улица се въвежда временна реорганизация на движението за периода от днес до 22 май. Ще бъдат затворени лентите от страната на комплекс "Изгрев".

Преасфалтираха улицата и възстановиха водостока при дерето край Димчево

Движението ще се извършва двупосочно в лентите от страната на търговските обекти. Несъмнено то ще бъде затруднено. Затова Община Бургас призовава шофьорите да бъдат търпеливи и внимателни на пътя.

Заради ремонтни дейности по ВиК мрежата под ул. "Оборище", в участъка от ул. "Св. св. Кирил и Методий" до ул. "Средна гора", също се въвежда временна реорганизация на движението.

Тя ще важи от 9:00 часа, от днес до 17:00 часа на 13 май. През този период улицата ще бъде затворена за движение в споменатия участък.