ВМРО застава зад успешния кмет Веска Караманова
ВМРО застава зад успешния кмет Веска Караманова / netinfo

Веска Караманова доказа по време на първия си мандат, че е успешен кмет и може да върши работата си.- заяви националният лидер на ВМРО Красимир каракачанов.

Според народният представител наредъкът на Созопол е осезаем и това е резултат от добрите управленски практики на досегашния кмет.

Местните структури на ВМРО единодушно изразиха подкрепата си за Караманова и ние като ръководство приемаме това решение без съмнение-каза Каракачанов.

Лидерът на воеводите смята, че заявената подкрепа за досегашния кмет от разнородни политически сили е признание за един много висок рейтинг и обществено доверие в края на четиригодишния мандат.

Показателно е повишаването на кредитния рейтинг на общината, критерий за който е добрия мениджмънт от страна на кмета Караманова - твърди лидерът на ВМРО.

Според Каракачанов редица черноморски общини със сходни ресурси и потенциал отстъпват по много показатели на Созопол, като причината за това е в липсата на добър кмет от мащабите на Веска Караманова.

От ВМРО призовават всички, които одобряват управлението на досегашния кмет, да гласуват и да го подкрепят, за да гарантират трайно повишаване на икономическото оживление.