/ Община Приморско

Инициативата ЖИВЕЙ АКТИВНО! се провежда ежегодно вече 11 години и е част от цялостната програма за популяризиране на балансираното хранене и активния начин на живот на Нестле България.

В Приморско ремонтират по Програмата за развитие на селските райони

Всяка година „Живей активно“ все повече се разраства и все повече хора участват в кампанията, привлечени от идеята да спортуват, да се движат и да бъдат активни в името на здравословния начин на живот и балансираното хранене.

От първото издание на „Живей активно“, проведено на 11 юни 2006 г., до днес над 215 000 души са взели участие в пешеходните походи и спортните активности, заедно.

Велосипедистите в Приморско: Технични и добре подготвени на пътя

Тази година община Приморско ще подкрепи желаещите да се включат в активния спортен живот и да станат по-активни във всекидневието си. Всеки желаещ ще може да участва във тренировка и футболен мач, народна топка, зумба, волейбол.

В Приморско стабилно и спокойно: Няма да вдигат данъците

За най-малките ще бъдат организирани спортни игри в морската градина. За финал на вечерта пред сградата на общината ще се смесят раздвижване на тялото и духа с „Тропни хорце, свали килце“.

Всеки желаещ да участва в инициативите може да го направи в следните часове:

10:00ч. Среща между поколенията- футболен мач (двора на СУ“ Н.Й. Вапцаров)

10:30ч. Народна топка (двора на СУ“ Н.Й. Вапцаров)

11:00ч. Волейбол (двора на СУ“ Н.Й. Вапцаров)

17:30ч. Игри от нашето детство (морска градина)

19:00ч. Зумба- флашмоб

20:00 часа „Тропни хорце,свали килце“ Децата на град Китен, ще украсяват морския парк с красиви тематични рисунки на асфалт от 10:30 ч.

т 17:00 ч. в село Веселие ще се проведе „Рисувам и се забавлявам“, а село Ясна поляна, ще включат децата в инициативата „Игри от нашето детство“.