Учители правят шоу в Музикалното
Учители правят шоу в Музикалното / netinfo

„Лесно ли е да си учител” е заглавието на концерта, който ще изнесат утре преподавателите от Музикалното училище в Бургас. Той започва в 18 часа, в новата зала там. Преподавателите по специалните предмети този път ще излязат на сцената като изпълнители. В програмата са включени произведения от Йохан Себастиан Бах, Роберт Шуман, Фредерик Шопен, Джакомо Пучини, Клод Дебюси и други композитори.

Публиката ще види учителите по пиано Юлия Ненова, Мариана Канева, Благовеста Рядкова, Милена Коларова, д-р Смилена Смилкова, Олга Дичева, Христо Власев, Евгения Атанасова, и Петя Петрова, тези по ударни инструменти Евгения Иванова и Радослав Харалампиев, Елена Величкова - преподавател по акордеон, Деметра Минкова – по китара и Красимира Кръстева – преподавател по флейта.

На сцената ще се качат и учителите по класическо пеене – Вартухи Саркисян и Елеонора Кунчева,  по поп и джаз пеене Галя Ичеренска и Соня Пулева, ръководителите на класовете по актьорско майсторство Даниела Георгиева и Валери Еличов и тези по класически балет Добрина Бахова и Недко Георгиев.

Шоуто „Лесно ли е да си учител?” е част от проекта „На концерт в сряда” на Националното училище по музикални и сценични изкуства  „професор Панчо Владигеров”, който се радва на голям успех.