/ netinfo
Нови 760 кг пластмасови капачки от „Голямото сърце“ са предадени на болницата. Събраното количество от кампанията „Да напълним Голямото сърце на Бургас“ до този момент надхвърля тон и половина. Голям принос за успеха на кампанията имат повече от 50 заведения от цялата Бургаска област.

Почти 700 кг капачки от „Голямото сърце“ са предадени в УМБАЛ-Бургас

Те заявиха желание да се включат и получиха специално декорирани буркани, в които да събират капачки и да изразят съпричастността си с каузата на младите бургазлии.

Пластмасовите капачки се пускат в специална металната конструкция във формата на сърце, която е поставена за постоянно в центъра на Бургас. В нея всеки може да остави своите капачки в удобно за него време.

Откриват пункт за събиране на капачки на "Тройката"

„Голямото сърце“ се превърна в една от новите атракции за снимки в градската среда, а десетки бургазлии вече запечатиха момента на предаване и се отбелязаха в социалните мрежи, споделят организаторите на кампанията.

Събраните количества от „Голямото сърце“, поставено на площад „Тройката“, се предават в УМБАЛ-Бургас за закупуване на реаномобил с апаратура за бебета.