/ netinfo
Едва 3 дни след официалния старт на кампанията „Да напълним Голямото сърце на Бургас“ бе предадено първото количество събрани капачки. Организаторите от клуб „България за младите“ към ГЕРБ предадоха в УМБАЛ-Бургас почти 700 кг пластмасови капачки.

Още в първите часове след откриването бургазлии напълниха Голямото сърце до краен предел, а организаторите го освобождаваха неколкократно, за да има място за нови количества.

Откриват пункт за събиране на капачки на "Тройката"

Всички събрани капачки от „Голямото сърце“, поставено на площад „Тройката“, се предават в УМБАЛ-Бургас за кампанията на д-р Стилияна Томова за закупуване на реаномобил с апаратура за бебета.

Металната конструкция във формата на сърце остава за постоянно в центъра на Бургас, където всеки може да пуска своите пластмасови капачки в удобно за него време.

Желаещите да се информират за развитието на кампанията могат да го направят във Фейсбук на https://www.fb.com/FillBurgasBigHeart. На нея ще бъде публикувана информация за предадените количества, както и видовете пластмаса, която може да бъде събирана.