Терапии с алпийска сол правят чудеса с тялото и ума
Терапии с алпийска сол правят чудеса с тялото и ума / netinfo
Терапии с алпийска сол правят чудеса с тялото и ума
79848
Терапии с алпийска сол правят чудеса с тялото и ума
  • Терапии с алпийска сол правят чудеса с тялото и ума

Уникални за Бургаска област процедури могат само за час да ви изпратят в свежа борова гора или в солна пещера и да прочистят тялото, ума и кожата. Терапиите, които действат чрез сол от Алпите и кабина за плаване във водите на Мъртво море са тотален хит по света.
Зареждащите ума и тялото удоволствия се предлагат вече в Бургас. При това на достъпни цени. Център за релакс и подобряване на здравето „Halomedica" в града дава шанс на възрастни и деца, страдащи от дихателни, кожни заболявания и алергии да усетят силата на алпийските соли, които действат чудодейно на организма. Ефектът от процедурите е и върху психиката. Те са и за страдащите от депресии, подложени на стрес или с хронична умора.
„Солните стаи са две - за деца и за възрастни. Не е задължително да страдате от астма, бронхити, пневмонии, дерматит, псориазис или вирусни инфекции за да опитате терапията. При тези заболявания ефектът е много силен. Но и за напълно здрави хора тя носи много ползи като подмладяване на кожата, повдигане на тонуса и детоксикация на тялото", каза управителят на „Halomedica" - Гергана Кирова.
Център „Халомедика" предлага и друга услуга - пълен рестарт на тялото и ума със солна терапия в кабина плаване. „По време на плаването, тялото и мозъкът почиват и се възстановяват 5 пъти по-бързо отколкото по време на сън. Имат силен ефект при мускулни и костни проблеми, сърдечно съдови заболявания, болки, стрес, проблеми със съня и най-вече стимулира личностното развитие", допълва Гергана Кирова.
Резервации за терапиите могат да се направят на телефон 0895 503 054 или на място в Центъра за реклас и подобряване на здравето на адрес: Бургас, ж.к. „Бр.Миладинови" бл. 57, до вх. 7.
Повече за терапиите и за ефекта от тях, чуйте в звуковия файл: