Сватбеният сезон открит от днес!
Сватбеният сезон открит от днес! / netinfo
Сватбеният сезон открит от днес!
48798
Сватбеният сезон открит от днес!
  • Сватбеният сезон открит от днес!

Според християнските обичаи от 6 януари, Йордановден се слага край на мръсните дни и до Сирни Заговезни започват да се извършват сватбените ритуали. Именно в този празничен месец в Бургас ще бъде открито и второто издание на изложението „За вашата сватба мечта". Събитието се организира от първата по рода си Асоциация на бургаските светбени агенции и с него, символично ще бъде даден старт на светбения сезон в града.


По време на изложението, които ще се състои в Морското казино на 15 януари ще бъдат представени най-новите услуги при организацията на сватбени тържества, както и последните тендеции в облеклата на младоженци, шафери и гости. А за да може презентацията на жържествения ден да изглежда като истински празник, организаторите от АБСА са предвидили модно ревю, атрактивна музикална програма и дори томбола с награди за гостите.


Освен представените от Асоциацията агенции в шоуто ще участват и сладкари, декоратори, фотографи, стилисти, гримьори и др.
За дейността на тази първа за града ни асоциация, за предстоящото изложения и за модерните сватби, съчетани с родните традици, чуйте повече в звуковия файл от Силвия Танева, собственик на агенция „Брилянтин" и член на АБСА: