Странният случай с Александра Фулара

Изчезналата майка на две деца излязла през прозореца с джапанки и рокля, не дала обяснения на мъжа си

Изчезналата майка на две деца излязла през прозореца с джапанки и рокля, не дала обяснения на мъжа си
Дванадесети ден полицаи издирват под дърво и камък изчезналата Александра Фулара от Полша. Тя пристигнала за почивка у нас в края на юни заедно със съпруга си е две невръстни дечица. Настанили се в хотелски комплекс в Поморие.

Привечер на 30 юни 41-годишната Александра тихомълком напуснала апартамента. Според съпруга й, тя е добре подготвена физически (бел. р.: тренирала карате) и най-вероятно е излязла през прозореца.

Думите му се потвърждават и от персонала на хотела. Камерите на рецепцията не са засекли движението й. Според разследващите, Фулов ще се окаже прав в твърденията си, че съпругата му е направила каскада през прозореца по джапанки и плажна рокля.

Бащата Вартоломей вече е върнал рожбите си в Полша и преди няколко дни, отново е кацнал на бургаското летище в очакване на новини за мистериозно изчезналата си съпруга.

Последният му разпит в полицията е бил вчера. В издирването са се включили дори водолази, тъй като се предполага, че жената е излязла да поплува в морето. Възможно е вълнението да я е отнесло.