ц
ц / Порт Прим Арт Фест

На 13 октомври  Порт Прим Арт Фест ви кани на театралната постановка на режисьора Лиза Шопова "Всичко или нищо".  В главните роли ще видите Христо Шопов, Лилия Маравиля и Ирини Жамбонас. Представлението ще се играе на сцената на НХК, с начален час 19,00 часа. 

Спектакъла си Лиза Шопова създава специално за тримата актьори. В него за първи път, 28 години след "Маргарит и Маргарита", големият ни актьор с над 70 филма, многобройни театрални изяви и участия в телевизионни продукции Христо Шопов, си партнира с Ирини Жамбонас. С Лилия Маравиля го събират "Индиански игри", "Love.net" и пиесата "Догодина по същото време". Изключително успешният сериал "Връзки" пък, е общият проект на Ирини Жамбонас и Лилия Маравиля - която е част от "Златния клас" на проф. Азарян, заедно с Лиза Шопова. Дългогодишното приятелство между един режисьор и трима актьори, прераства във вълнуващо силно партньорство на сцената. "За мен, звездата във "Всичко или нищо" е Лиза, а не ние тримата" - казва двукратната носителка на "Икар" и "Аскеер" Ирини Жамбонас. Дали това е така, преценете сами - на 13 октомври, от 19,00 часа, в НХК.

"Всичко или нищо" е част от събитийния календар на Порт Прим Арт Фест - фестивалът за изкуства на Бургас. Организатори на форума са община Бургас и Гранд хотел и СПА Приморец.

За повече информация: www.portprim.bg / info@portprim.bg / Тел: 0877 850 001