Шведска маса откри: Животът е мустаката жена
Шведска маса откри: Животът е мустаката жена / колаж: Атанас Аргиров
Шведска маса откри: Животът е мустаката жена
56741
Шведска маса откри: Животът е мустаката жена
  • Шведска маса откри: Животът е мустаката жена

И отпочна се третият седмоднев от месеца девети на годината вече четвърта на управлението Му на Онзи, Комуто Земя И Небо, Звяр И Природа Конграчулейшън Думат.

Тогава тръгна Той между хората по агората и думи чудни и хубави рече им. И болярите му и те тръгнаха по хората и те думи чудни и хубави казваха им.

И всички чудно хубаво беше уж, ама намериха се хора зли, дето успехите Му открекоха  и присмяха Му се.

Но Той по пътя продължи си и не погледна ги никак даже.

Пък първият болярин на учението Тотю излезе на агората и обеща на племената пенсионерски увеличение на добруването им с цели 7%.  И други добрини обеща им, а хората чудеха се какво говори им.

Тъй във времена усилни стигна се до деня петък, когато магаре излая, кон изгрухтя,  а свиня изчурулика славеева песен, пък след тия поличби чу се рев ужасен, миризма на гнил бъз червен разнесе се и започна предаването „Шведска маса”, вредом рев, вой и скърцание със зъби чуха се, а родът человечески на погибление духовно предаден беше.

В началото на скверното радиошоу изпълзя отвратителна кавър версия на песен на Гънс енд Роузис. Парчето беше някакъв сбор от грачене, стържене и блъскане по ламарини, но двамата водещи Весо Максимовсон и Красимир Калудовсон изпаднаха в просташки възторг от чутото. Така и не стана ясно кой изпълнява песента и защо я изпълнява, но предположението за слухова терористична атака остана.

Второто радиопришествие продължи с поредното радиоизпускане на песента „Нас не догонят” в изпълнение на Стефифешън.  Варненската вълчица отново зави и запищя пронизително и буквално издуха тонколоните на хората в радиус от 50 километра. Парчето доведе хората до вцепенение.

Тук някъде Калудовсон разказа, че му разказали, че в някаква махала в Дюлинския проход всеки петък от всички осем къщи, които били населени, звучало предаването „Шведска маса”, увеличено на макс. Оказало се, че с гнусната музика, идиотските приказки на водещите и просташките джингли селяните плашели гаргите и мишките, за да не им изяждат гроздето и посевите. Действало безотказно.

Един вид се доказа, че радиошоуто е опасно за здравето най-малко на животните.

Последваха музикални поздрави чрез нови ужасяващи парчета. Песента „Къси гащи” на мънкащия ангел Джорджано се изля в ефира и остави усещане за тотална идиотщина.

Така се стигна до голямата радиодискусия на тема „Защо в България силиконът и мускулите са по-ценени от мозъка?”

Позвъни Ники, за да каже, че там където има силикон и найлон, няма нищо друго. Фейсбукърите забълваха мнения, от които стана ясно, че силикон може да се купи, но мозък не, че силикон и мускули могат да се пипат, а мозък не и че силиконът и мускулите са повече от мозъците у нас...и изобщо ефирът се изпълни с напомпани гърди и бицепси.

Засегна се и темата за това що е ВИП и се получи предположение, че това ще рече ДА НЕ СЕ ЧЕТЕ ОТ ПОДРАСТВАЩИ!!! „Вонящо Изсрана Помия”.

След това се появи крилатата фрама „Животът е мустаката жена” , а малко по-късно се обогати и зазвуча по нов начин като „Животът е мустаката жена и... мухи.”

Радо Русев позвъни, за да каже, че се тревожи за красивата министърка на пътищата, която била в открито море и можело някое цунами да връхлети върху брега. После добави, че някаква Златка била изложила Бургас, но не стана ясно дали мозъкът на девойката или силиконът са били причината на излагацията.

След него позвъни слушателят Добруджата, за да признае, че Радо е бил прав и за да призове правителството да си ходи. Нарече Радо „румънец”, което постави в шах идиотите-водещи. Не уточни къде да ходи и откога и докога, но явно препоръча на министрите да ходят...вероятно пеша.

В този миг на откровения пак запя Стефифешън и това принуди една гневна жена да позвъни и да рече, че Черната Златка изглеждала нормална в сравнение със Стефи.

Истинска нормалност обаче настъпи, когато безумното и безнадеждно тъпо предаване „Шведска маса” просто свърши.

Чу се, че и другия петък пак щяло да го има, ама малцината интелектуалци в региона се помолиха това да не се случи никога повече

Чуйте го в звуковия файл под прекрасната снимка