/ ГЕРБ-Бургас
Темата за проблемите с транспорта в малките населени места обсъди народният представител от ГЕРБ-Бургас с кмета на Малко Търново - Илиян Янчев. Саватева поясни, че депутатите от ГЕРБ лично са се ангажирали с проблема, вече са проведени разговори с кметовете на засегнатите населени места и с държавните институции, ангажирани с казуса.

Бургаски депутати питаха Ангелкова за нарушенията по Черноморието

„На 7 февруари министър-председателят Бойко Борисов разпореди на Министерството на транспорта, информационните технологии и съобщенията да извърши проверка как се отпускат субсидии за превоз на пътници по нерентабилни автобусни линии в слабо населени планински и гранични райони в страната. Имаме уверението на правителството, че отдалечените населени места няма да останат без транспорт. Ще се работи и в посока начина на субсидиране на транспортните схеми“, коментира народният представител.

Депутатите от ГЕРБ-Бургас с приемна и поредна среща от кампанията “Заедно срещу ало измамите“

По време на посещението си в района, тя провери лично хода на ремонтните дейности по пътя Царево-Малко Търново. Рехабилитацията на участъка в момента обхващат цялата отсечка от разклона за с. Българи до местността Папазова нива, която е в най-лошо състояние.