/ dariknews.bg
Университет „Проф. д-р Асен Златаров“-Бургас обяви допълнителен прием на кандидатстудентски документи за специалности, в които има незапълнени места за субсидирано от държавата обучение и за обучение срещу заплащане в първи курс през предстоящата учебна година.
 
Документите ще се приемат в Учебно-информационен център – ректорат, и Учебно-информационен център – Колеж по Туризъм, до 8 септември, от 9.00 до 12.00 и от 13.30 до 16.00 часа. Класирането на кандидатите ще бъде оповестено на сайта на Университета до 11 септември. Срок за записване на приетите: до 15 септември. Ако ви интересува приемът по документи, вижте специалностите:
 
Колеж по туризъм - Организация и управление на хотел и ресторант; Технически колеж - Компютърни системи и технологии, Машиностроене и уредостроене; Факултет по технически науки - Органични химични технологии, Технология на нефта и газа, Биотехнологии, Неорганични химични технологии, Технология на водата, Технология на силикатите, Технология на неорганичните вещества, Химично инженерство, Технология на материалите и мениджмънт, Електроника.
 
Факултет по природни науки - Екология и опазване на околната среда, Екология и екологичен мениджмънт, Химия, Химия на козметичните и повърхностно активните вещества; Факултет по обществени науки - Индустриален мениджмънт, Български език и история.